Ţiglă metalică

Caracteristici excelente pentru acoperişuri. Alternativa noastră la ţigla clasică, pentru construcţii noi sau renovări.

Acoperis tigla metalica

Ca parte importantă a casei, un acoperiş trebuie să fie elegant, cu un aspect plăcut şi compatibil cu construcţia în ansamblul ei, indiferent că este o clădire veche, o locuinţă modernă sau o confortabilă casă de vacanţă. Prin urmare, acoperişul trebuie să se potrivească ţinutei construcţiei dumneavoastră, respectând atât culoarea cât şi stilul arhitectonic al acesteia.

Există libertatea deplină la alegere: culori clasice pentru acoperiş sau nuanţe moderne, două variante de acoperire finală, cu strat lucios sau mat al suprafeţei, o gamă largă de elemente de finisaj, toate acestea pentru un acoperiş frumos şi eficient, pregătit să protejeze pentru un timp îndelungat.

Avantaje

• Graţie aspectului lor estetic perfect, seamănă cu ţiglele clasice.
• Ţiglele metalice sunt livrate la dimensiuni, pentru toate tipurile de acoperiş. Lungimi cuprinse între 500 mm şi 7.000 mm.
• În caz de renovare, în general acoperişul vechi nu trebuie îndepărtat. în cazul montajului "acoperiş peste acoperiş", intemperiile nu mai pun probleme.
• Încărcarea este minimală, greutatea proprie este de aproximativ 5kg/mp. Nu există cheltuieli de întreţinere, se autocurăţă, nu se formează muşchi. Durată lungă de viaţă, datorită utilizării oţelului de calitate cu acoperire multistrat.
• Ţiglele metalice se montează uşor şi rapid, rezistă la ger, la căldură, la grindină şi furtuni, sunt 100% etanşe datorită scurgerii laterale a fiecărei plăci.
• Ţiglele metalice sunt convenabile la construcţii noi nu numai din raţiuni estetice ci şi practice. Plăcile fiind mai uşoare este suficientă o structură uşoară, astfel se diminuează cheltuielile totale.
• Ţiglele metalice reprezintă soluţia ideală pentru renovarea acoperişurilor vechi. În cele mai multe cazuri vechiul acoperiş poate fi păstrat, ceea ce reprezintă un câştig la cheltuielile de demolare şi reducerea molozului. În plus, se păstrează efectul de izolare a acoperişului vechi.
• Ţiglele metalice pot fi montate uşor şi rapid datorită livrării la dimensiuni. Ele sunt fixate cu şuruburi autoforante în concavitatea ţiglelor. şuruburile au aceeaşi culoare cu ţigla metalică.

tigla metalica Clasic tigla metalica Balcanic tigla metalica Iberic tigla metalica Carpatic

Ţiglă CLASIC Ţiglă BALCANIC Ţiglă IBERIC Ţiglă CARPATIC

blank accesorii montaj blank

  Accesorii Montaj